In de gezellige Ameidestraat van Helmond kunnen mannen hun hart ophalen bij 't Kelderke Herenmode. Hier kunnen zij namelijk in één keer slagen voor onder- én bovenmode. Dankzij de uitgebreid en gevarieerde collectie kunnen de medewerkers van 't Kelderke u flink wat mogelijkheden bieden en zorgen voor een effectief en gezellig middagje winkelen!

t Kelderke heeft zich gespecialiseerd in de volwassen man. Van casual tot gekleed maar altijd vlot en een tikkeltje sportief, dat is de kleding die u hier volop kunt vinden.
Voor mannen zijn veel kledingstukken in grote maten te vinden, die kunnen gaan tot en met drie à vier keer XL. En wanneer iets nét niet past of een broek nét wat te lang is, dan biedt 't Kelderke u een uitstekende gratis vermaakservice aan!


't Kelderke is een winkel waar u met plezier gaat winkelen dankzij allerlei aspecten. Één goed voorbeeld hiervan is de gezellige sfeer en de persoonlijke service die u hier aangeboden wordt. Maar ook de merken mogen niet vergeten worden.

Baileys, Fellows United, Twinlife, BlueFields, Calamar, Compañeros, Colours & Sons, Alberto, Alan Red, Petrol, Culture, Camel Active en MAC zijn hier volop aanwezig.

Maar ook State of Art, Club of Comfort, Giordano, No Excess, en Camel zijn merken die u hier vaak tegen zult komen. Bovendien kunt u hier ook terecht voor bijpassende accessoires als riemen, sokken en boxershorts.
Van pantalons tot spijkerbroeken en van colberts tot nette bloezen en polo's: voor het totaalplaatje en een goede en vriendelijk service kunt u het beste bij 't Kelderke in Helmond zijn. Wees dan ook van harte welkom!