Herenmode in Helmond, persoonlijke aandacht in een gezellige sfeer

Ben je op zoek naar herenmode in Helmond, ga dan eens kijken op de Ameidestraat. In deze gezellige winkelstraat is ’t Kelderke gevestigd en dat is al jaren de plek waar volwassen mannen hun boven- en onderkleding kopen. Of je nu gaat voor een afgekleed ensemble, of je juist op zoek bent naar een meer casual look, bij ’t Kelderke slaag je altijd. Bovendien maak, je er je aankoop compleet met een bijpassende riem, een paar sokken en een goed boxershort.

Een ruime keuze aan merken herenmode in Helmond

Bij ’t Kelderke vind je een divers aanbod aan merken. Van de jassen van State of Art, tot de pantalons van Club of Comfort. Ook voor No Excess, Giordano, Camel (en Camel Active), de riemen van Petrol en de mooie shirts van Culture kun je bij ons terecht. Verder vind je merken als Baileys, Blue Fields, Alberto en MAC. Welk merk je ook zoekt, goede kans dat wij het in huis hebben.

Mannenmode voor elke man

Ben je lang, of heb je een maatje meer, dan is ’t Kelderke echt jouw adres voor herenmode in Helmond. Een groot deel van het aanbod is immers beschikbaar in 3 of zelfs 4 maal XL. Voor het verstellen van je aankoop, als je nieuwe broek toch net iets te lang blijkt te zijn, bijvoorbeeld, biedt ’t Kelderke bovendien een uitstekende vermaakservice aan. Deze vermaakservice is overigens geheel gratis.

Stap eens binnen

De vriendelijke en gezellige sfeer in onze winkel zullen je vast aanspreken. Je wordt in alle rust geholpen door onze deskundige medewerkers, die de tijd voor je nemen of het nu om een paar sokken of een geheel nieuwe gaderobe gaat. Stap eens binnen in onze winkel en bekijk ons diverse aanbod.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!