’t Kelderke, jouw adres voor mannenkleding in Helmond

Wie mannenkleding zoekt in Helmond komt al snel uit in de gezellige Ameidestraat. In deze straat is namelijk onze winkel ’t Kelderke gevestigd. Hier krijg je alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt bij het uitzoeken van je boven- en onderkleding.

Een breed aanbod aan mannenkleding in Helmond

Vriendelijke en deskundige service in een gezellige sfeer, dat is echt het handelsmerk van het ’t Kelderke. Onze winkel biedt een breed aanbod aan merken, van casual tot sjiek, waarbij we altijd uitgaan van een vlot en sportief ondertoontje. Denk hierbij aan merken zoals het Nederlandse State of Art met casual lifestyle collecties voor mannen. Moet het wat zakelijker, maar wil je niet inleveren op comfort, bekijk dan eens de mooie pantalons van Club of Comfort. Maak je het graag een beetje spannender, dan zijn de kleurige shirts van A Fish named Fred wellicht wat voor jou. Naast deze merken kun je ook kiezen uit MAC, Giordano, No Excess, Camel en Camel Active, Baileys, Blue Fields, Alberto, Alan Red, Petrol en Culture. Veel van onze kleding gaat tot wel 4x XL, zodat ook lange manen, of mannen met een maatje meer op zoek naar mannenkleding in Helmond, altijd bij ons slagen. Onze deskundige vermaakservice kan er bovendien voor zorgen dat je nieuwe kleren ook echt perfect passen. Deze vermaakservice is bovendien nog gratis ook.

Een deskundig advies

Wij adviseren je graag bij het uitzoeken van je nieuwe outfit. Daarbij kunnen we je ook helpen met het vinden van een bijpassende riem, jas (bijvoorbeeld van State of Art) sokken of accessoires. We helpen je in één middag van top tot teen wat nieuws aan te trekken. Op naar de Ameidestraat dus en stap snel eens bij ons binnen. Je bent van harte welkom.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!