Mannenmode in Helmond, stap eens binnen bij ’t Kelderke

Casual of gekleed, maar altijd vlot en een tikkeltje sportief. Hebben we zojuist jouw (ideale) gaderobe beschreven, stap dan eens binnen bij ’t Kelderke op de gezellige Ameidestraat. ’t Kelderke is jouw adres voor al je mannenmode in Helmond. De one-stop-shop voor de zelfbewuste man, die in een ontspannen en gezellige sfeer zijn kleren koopt

Persoonlijke aandacht en alle merken

In onze winkel hangt een gezellige sfeer. We nemen de tijd voor je en helpen je bij het maken van een keuze. Kies je voor casual, dan kun je bij ons terecht voor merken als Camel Active en het Nederlandse State of Art, maar ook voor afgeklede pantalons van Club of Comfort en de mooie hemden van Culture slaag je bij ons. Verder vind je in onze winkel merken als Baileys, Blue Fields, Alberto, Alan Red, MAC, Club of Comfort, Giordano en No Excess. Kortom, ‘t Kelderke is de plek voor mannenmode in Helmond.

Mannenmode voor elke man

Zoek je mannenmode in Helmond als lange man of als man met een maatje meer, dan is ’t Kelderke echt the place to be. Je vindt er een ruim aanbod van kleding die doorloopt tot 3 of 4 keer XL. Je hebt dus keuze genoeg. Valt je oog op een broek die net wat te lang is, of moet een kledingstuk wat ingemaakt worden, dan biedt de uitstekende gratis vermaakservice altijd uitkomst. We adviseren je daarnaast ook bij het uitzoeken van leuke accessoires, zoals een riem van Petrol.

Je bent van harte welkom

Kom eens naar de gezellige Ameidestraat en stap onze winkel binnen en geniet van de vriendelijke sfeer en ons ruime aanbod. En je zult snel begrijpen waarom wij het adres zijn voor mannenmode in Helmond. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!